Tanıtımsss (31)

Theta Healing ile Edindiğim Deneyimler

Sevgili okurlarım, sizlere Thetahealing deneyimleri hakkında bilgi vermek istedim. Bunu öğrenmeden evvel “Thetahealing nedir?” yazımı okumanızı ve bu konuyla ilgili bilgi edinmenizi öneririm.

Theta şifasıyla tanıştıktan sonra hem kendimde hem de danışanlarım ve öğrencilerimde birçok şeyin şifalanmasını gözlemledim ve hissettiğim, düşündüğüm tek şey “İYİ Kİ” idi. Bütün bu hikayelerin hepsinde ilginç olanı bilinçaltımız yaşadığımız her şeyi aslında bizi korumak için yapıyor yani doğru-yanlış ayırt edemiyor. Bilinçaltımız yaşanılan olaylara göre kendi yarattığı kodlamalarla hayatımıza yön veriyor. Örneğin;

  • Çocukluğunuz anne-baba kavgasıyla geçti ise, huzursuzluk ve gürültü hiç eksik olmadıysa bilinçaltınız bunu evlilik = huzursuzluk, mutsuzluk, kısıtlanma gibi kodlamış olabilir. Bu sebepten bilinçaltı sizi korumaya alır ve evlilikten uzak durmanızı sağlayacak düşünceler ve durumlar yaratır ya da tam tersi sürekli kendi aile örneğindeki gibi eş tanımını baba figürünü kodlar ve babanız gibi insanlar hep etrafınızda olur.

  Aldatılmış ve/veya boşanmış bir eşin kanser olmasının tek sebebi üzüntü, keder, kızgınlık, kırgınlık değil aynı zamanda bilinçaltının, aldatan ya da boşanan eşi cezalandırmak veya elde tutma düşüncesi ve duygusuyla yarattığı bir kodlamadır.

  • Çocukluğunuzda dayağa ve şiddete maruz kaldıysanız bunun sonucu da sadece öfke, kızgınlık ve korku olmayabilir. Bilinçaltı bu durumu ve duyguyu kendinizi korumak için veya başkalarına gördüğünüz şiddeti uygulayabilmek için güç gerektiren ya da savunma geliştiren sporlar yapmanızı kodlar, hatta bazen bu gibi uğraşlar işinize bile dönüşebilir.
  • Bir diğer örnekte para ile ilgili olanı; çocukken aile içinde “İki yakamız bir araya gelmiyor.”, “Bir türlü para yetmiyor.” cümlelerini duyduysanız bilinçaltındaki kodlama çok olsa bile paranın hiçbir türlü yetmeyeceği ve parayı elinizde tutamayacağınızdır.

Sonuç olarak;

Thetahealing deneyimleri hakkında daha birçok örnek verilebilir. Yazının başında bahsettiğimiz gibi bilinçaltında doğru-yanlış kavramı olmadığı için tamamen bizleri korumak amaçlı gerçekleştirdiği kodlamalardır. Önemli olan siz her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz, yeter ki kendinizle yüzleşmeye ve içe dönüp bilinçaltınızdaki gerçeklikleri keşfetmeye cesaretiniz ve inancınız olsun. Evet konfor alanının dışına çıkmak kolay olmayabilir ancak bu mümkündür. İnsanoğlunu bilinmeyen her şey endişelendirir, korkutur. Hayatın kendisi de bir bilinmez değil midir? Sadece ihtiyacınız olan şey cesaret ve inançtır.

İnanın sonuç muhteşem oluyor.

Bunu deneyimlemek için bize ulaşabilirsiniz.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *